vrijdag 22 augustus 2014

Last summerdayOké, toen deze foto's gemaakt werden was het eigenlijk een regenachtige dag en totaal geen zomer meer. Maar ik heb toch nog een zonnestraalmomentje kunnen vinden. Helaas is het de afgelopen paar dagen alleen maar aan het regenen. Maar goed, we overleven het wel weer. Vandaag ben ik de hele dag aan het werk, morgen ook nog een dagje en dan maandag eindelijk op introductieweek van de studentenvereniging. Super spannend, maar ik heb er ook erg veel zin in! En dan 1 september begin ik dan eindelijk echt met mijn opleiding. Ik heb precies 3 maanden zomervakantie gehad en ik ben er helemaal klaar mee. Ik kan niet wachten om weer een beetje structuur in mijn dagen te krijgen en ik heb er ook erg veel zin in om nieuwe mensen te leren kennen. Maar goed, ik dwaal een beetje af. Mijn outfit bestaat uit mijn nieuwe vest (yay, I love pink), mijn leuke tasje (jup, ook weer roze), een ketting van House of Lou (en wederom roze), mijn o zo versleten shirt met mijn favoriete print, mijn lichte jeans waar ik tijdens de foto's maken heel mooi een gat in heb getrokken en mijn héérlijke slip ons. Benieuwd naar de gehele outfit? Klik dan zeker even verder voor meer foto's! 

Liefs, Vera
9 opmerkingen:

 1. Ik vind het bij je broek heel leuk dat hij een beetje opgestroopt is en je shirtje is ook zo tof!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie outfit! Alvast heel veel succes met je nieuwe opleiding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je outfit comfy en stylish tegelijk is, je ketting en het tasje maken het af :) veel plezier op je opleiding en succes nog met werken vandaag en morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit! Nu weet ik hoe ik een zwart-wit gestreept shirt kan combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je outfit ziet er erg leuk uit! Die ketting is prachtig!
  En wat een leuke blog heb je, ik ben je gelijk gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke outfit! Ik ga deze week ook beginnen met mijn nieuwe opleiding en vind het stiekem ook wel fijn dat de vakantie weer voorbij is... :)

  BeantwoordenVerwijderen