maandag 11 augustus 2014

Outfit: a day at the city


Yesss, ik heb een nieuwe camera! Ik ben sinds donderdag de trotse eigenaresse van de Canon 700D. Ik heb er ook gelijk de 50mm lens bijgekocht. Gisteren was het dus tijd om mijn nieuwe liefde uit te proberen. Samen met Eva ben ik de stad in gegaan om foto's te maken en lekker te lunchen. Een gezellig dagje dus met mooie foto's als eindresultaat!
10 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie foto's!! En ik had de outift al op facebook voorbij zien komen maar ik vind de accesories zo leuk op elkaar afgestemd en verder past de kleding zo goed bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een leuke outfit! Ik vind vooral je broek en die jas heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je jas zo gaaf! Hele mooie foto's zijn het geworden!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je trenchcoat vind ik prachtig..Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's en super leuk gecombineerd met de blauwe items! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt allemaal voor de lieve reacties!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's en wat een leuke outfit! Ik heb sinds februari de Canon EOS 1100D en ik heb er destijds ook gelijk de 50 mm lens bij gekocht. Daar ben ik zó blij, je kunt er echt prachtige foto's mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, super leuke en mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen

 9. Download deze lichtgewicht 4k ultra hd actie camera-handleiding binnen een onverwachte prijs sinds in
  vanoutlet.nl was beschikbaar. Ik kreeg die aangezien de prijs minder was. Hoewel ik niet zeker weet of ze die kortingen op hun producten meer hebben.

  BeantwoordenVerwijderen