vrijdag 8 augustus 2014

House of Lou kettingen


Hoi lieve lezers. Ik heb een aantal dagen geleden deze twee super leuke kettingen geshopt voor wel een héél fijn prijsje op houseoflou.nl. Er is nu sale dus ik raad het zeker aan om er nu een kijkje te nemen! Ik vind allebei de kettingen prachtig. De grote ketting in het turquoise had ik al in het wit maar die is helaas stuk gegaan door een nogal klunzige actie van mij. De andere ketting is wat kleiner met een super lief roze kleurtje. Ik hou ervan!
5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kettingen! Ik hoop er snel een oufit mee te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blauwe vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die blauw heb ik ook maar dan in het wit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die zijn pretty! Ben erg benieuwd waar je ze bij gaat dragen.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh wauw wat een mooie ketting!

  BeantwoordenVerwijderen