woensdag 19 februari 2014

Nieuwe schoenen


Afgelopen weekend heb ik gewinkeld en heb ik deze schoenen gekocht in Amsterdam! Ik heb ze gehaald bij de Van Haren. Ik kom daar eigenlijk bijna nooit, maar wat ben ik blij dat ik daar nu wel naar binnen ben gelopen. Ik zocht al een tijdje naar een beetje 'sportieve' gympen en ik vind deze echt perfect! Ik vind het wit gecombineerd met het roze echt heel leuk staan. Ze lopen ook nog is super lekker. Ik heb deze schoenen gekocht voor 24.90. Ook niet duur dus!
Meer foto's zien? Klik dan snel verder!8 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik zoek ook zulk soort schoenen! En deze zijn niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik hou niet zo van sneakers maar deze zijn heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die knalroze zool! En dat voor geen prijsje, nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem2/19/2014

  Leuke blog, maar de artikelen worden een beetje eentonig..
  Jammer, ik zou wat meer variatie willen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleuren hebben je schoenen! En fijne prijs! :) XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Ze zijn super leuk en ook nog eens voor een leuk prijsje :)
  Leuke blog heb je ook. Zag het op de fb pagina en ben je ook gelijk gaan volgen via Bloglovin :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whut, wat leuk! Ik zoek nog zulk soort schoenen in het zwart.

  BeantwoordenVerwijderen