dinsdag 11 februari 2014

Nieuw telefoonhoesje


Ik heb nu een paar weken deze telefoon en ik ben er nog steeds erg blij mee! Het werd nu alleen wel tijd om een telefoonhoesje te zoeken, aangezien ik niet een van de handigste ben en nog wel eens mijn telefoon laat vallen. Ik wilde een leuke, maar niet al te dure telefoonhoes. Op www.smartphonehoesjes.nl kwam ik dit leuke hoesje tegen. Ik ben helemaal gek van Parijs, dus het past goed bij mij. Ik betaalde 13.95 euro, niet heel duur dus. Verder hoefde ik ook geen verzendkosten te betalen en het pakketje was de volgende dag al binnen. Top service dus!
Benieuwd naar meer foto's van mijn nieuwe telefoonhoesje? Klik dan snel verder!
3 opmerkingen:

  1. OMYGOD ik ben ook helemaal gek op Parijs en de Eiffeltoren, ik heb van alles op mijn kamer ervan en heb een soort obsessie ontwikkeld ofzo, hahaha! Terwijl ik er eigenlijk nog helemaal nooit ben geweest, of in ieder geval, er helemaal voor. (Wel in Parijs op de snelweg en de top gezien), maar als ik zulke dingen zie wordt ik ook helemaal vrolijk. Van dit hoesje dus ook, I love it soooooo much!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaaah, ik snap je helemaal! Parijs is geweldig! Ik heb ook zoveel spulletjes ervan. Sieraden, spullen voor in m'n kamer en ga zo maar door, haha!

      Verwijderen