vrijdag 14 februari 2014

HEMA nachtcrème


Hoi hoi! Ik heb vandaag een review over deze nachtcrème. Ik heb deze van mijn moeder gekregen en ik dacht dat die rond de 5 euro was. Er was een actie met 1+1 gratis. Mijn moeder had ook nog een dagcrème gehaald en die houdt ze voor zichzelf.  Ik ben eigenlijk niet zo van de crèmes, ik heb er dan ook nooit één zelf gehad. Ik ben dan nu dus ook erg blij dat ik er eindelijk één heb. Benieuwd wat ik van het product vind? Lees dan snel verder!

Ik was erg benieuwd naar wat voor werking deze crème zou hebben. Het potje ziet er in ieder geval leuk uit met de roze deksel! Ik heb de afgelopen nachten elke keer braaf de crème op mijn gezicht aangebracht. De crème smeert makkelijk uit. Je gezicht gaat niet plakken en voelt niet heel vettig aan. De geur die ervan afkomt is ook lekker! Wel een beetje apart, maar geen vieze geur! Ik was erg benieuwd naar hoe het resultaat zou zijn de volgende ochtend, dus ben ik snel gaan slapen. En wat was mijn huid lekker zacht! Ik kon maar niet van mijn wangen afblijven, haha!
Ik blijf dus voorlopig met plezier deze nachtcrème gebruiken. Er zit veel in, dus die nog wel een tijdje mee!2 opmerkingen:

  1. klinkt goed!! ben je nou om voor meer crèmes?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed ik gebruik eigenlijk helemaal nooit echt een nachtcreme of dagcreme! liefs
    www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen