vrijdag 21 februari 2014

Fairy tale tagIk zag deze tag voorbij komen op lifesplash.nl en vond het een erg leuke tag. Ik heb er een aantal vragen tussenuit gehaald omdat ik die echt super moeilijk vond om te beantwoorden.
Klik snel verder om te zien hoe ik de vragen heb beantwoord!
Rapunzel: Hou je ervan om buiten te zijn? 
Ligt eraan wat voor weer het is. In de zomer ben ik liever buiten, maar in de winter en met slecht weer blijf ik toch lekker binnen. Het ligt er dus net aan wat voor weer het is!

De wolf en de zeven geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Ja, echt heel erg haha! Ik geloof echt alles wat iemand zegt. Vooral mijn vriend houdt mij vaak voor de gek, haha!

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zoja, hoe is je relatie met hen? 
Ik heb twee broers. We zijn best wel hecht met elkaar, maar mijn broers onderling zijn toch wat hechter. Enige meisje hé!

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jou ogen? 
Als iemand is zoals die echt is. Ik hou er niet van als mensen 'nep' gaan doen om er bij te horen. Wees lekker jezelf, dan ben je het mooist!De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk? 
Mensen die achter je rug om de vreselijkste dingen over je zeggen, maar in je gezicht lief doen. Bah. Maar ook als iemand zich beter voelt dan iemand anders mag die ver uit mijn buurt blijven.

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren? 
Ja! Een heel lief en oud konijntje genaamd Snuffie.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Dat is zonder twijfel mijn onzekerheid. Ik word er zelf helemaal gek van. Bij alles wat ik doe, ben ik bang dat ik het niet goed doe. Niet cool.

Pinokkio: Wat is je grootste wens? 
Hier heb ik even een tijdje over na moeten denken. Ik heb wel één wens die ik voor mijn hele leven zou hebben, maar die is niet haalbaar. Een wens die ik wel kan halen is dit jaar mijn diploma halen. Dan ben ik helemaal gelukkig!

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit? 
Wow, wat een moeilijke vraag. Uhm, ik ga dan denk ik toch voor een hele leuke foto met mijn lieve vader!

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard? 
Hmm, ligt eraan. Met sommige dingen ben ik een harde werker. Zo werk ik hard voor mijn blog en ook hard voor school. Maar ik heb zo mijn momenten dat ik helemaal niets doe en nergens zin in heb, haha.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan? 
Jaaa, daar hou ik wel van. Lekker gezellig en lekker veel mensen om je heen. Maar ik vind het ook totaal niet erg om gewoon thuis te zijn en een leuke film te kijken.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om kleding?
Ik denk dat iedereen dit van mij wel al weet, haha! :-)

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Ik denk dat ik op bepaalde gebieden wel dapper ben, maar op veel gebieden ook echt totaal niet. Zo durf ik best wel veel dingen qua uiterlijk. Ik heb gister mijn haar van erg lang naar best wel kort geknipt. Ook qua kleding durf ik wel meer aan. Maar veel dingen durf ik ook niet. Een van mijn grootste angsten is de zee. Ik zwem er dan ook echt bijna niet in. Niet heel dapper dus.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja, best wel. Ik zit best wel snel ergens mee. Maar als er iets is, zeg ik het ook niet snel. Hierdoor wordt mijn probleem alleen maar erger en wordt ik nog gevoeliger haha. Niet zo'n strategische aanpak dus.
Verder kan ik er ook niet goed tegen als mensen onredelijk boos doen tegen mij. Als dat gebeurt, zit ik er ook nog best wel een tijd mee. Net zo als iemand kritiek op mij heeft. Daar kan ik ook niet zo goed mee omgaan en begin ik alleen maar aan mijzelf te twijfelen.
2 opmerkingen:

  1. leuke tag girl! liefs en een heel goed weekend x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze tag echt heel leuk om te lezen, ik heb hem zelf ook gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen