woensdag 1 januari 2014

Update


Nu de feestdagen weer over zijn, betekend het dat de tijd van alle kerstspullen opruimen helaas ook weer is aangebroken. Echt super jammer, want ik vind het altijd zo gezellig in huis met alle kerstversieringen.
Dit jaar had ik voor het eerst ook mijn eigen kamer wat meer in de kerstsfeer gebracht. Ik had een klein kerstboompje neergezet en lampjes om mijn bed heen gedaan. Het kerstboompje gaat weer terug in een doos, maar de kerstlampjes laat ik lekker hangen. Veel te gezellig, haha!

Verder ga ik niet heel veel doen vandaag.Ik heb lekker uitgeslapen tot laat. Het werd afgelopen nacht best wel laat, maar ik heb zeker een leuke oud&nieuw gehad.
Verder bestaat deze tweede week van de vakantie bij mij alleen maar uit leren. Over twee weken heb ik mijn tweede SE-week en ik moet nu echt goede cijfers halen.
Mijn doel is om te slagen dit jaar, en dat doel ga ik halen ook!


2 opmerkingen:

  1. Zulke lampjes staan altijd zo gezellig, zeker laten hangen haha! Heel veel succes met leren. En ik wens je een gelukkig 2014!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha die heb ik ook om mijn bed hangen, doet me een beetje denken aan zo'n romantische film die zich in parijs af speelt. Dus die blijven bij mij ook lekker!

    BeantwoordenVerwijderen