donderdag 30 januari 2014

Outfit of todayVandaag heb ik een OOTD voor jullie met deze schoenen. Ik heb vandaag een lange dag op school. Ik heb van 8.30 tot 16.30 les zonder ook maar één tussenuur :(! Als het goed is krijg ik morgen ook één SE-cijfer terug, dus nu maar hopen dat die goed is. Doordat het zo'n lange dag is, heb ik voor een comfy outfit gekozen. Benieuwd hoe de outfit eruit ziet? Klik snel verder!


5 opmerkingen:

 1. Leuke outfit heb je samen gesteld! Vind vooral de trui in combinatie met het gilet leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk!!! De ketting vind ik echt geweldig! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit. Die schoenen zijn leuk! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Het truitje heb ik ook. De schoenen vind ik mega schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Vooral die schoenen met stippeltjes zijn echt superleuk. En, hoe was je SE cijfer? Ik heb een aantal weken terug al een toetsweek gehad, maar jammer genoeg vielen deze cijfers allemaal heel erg tegen. Trouwens, je hebt een leuke blog! Je hebt er een nieuwe volger bij op Bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen