donderdag 30 januari 2014

Mijn nagellak stash


Hoi allemaal! Vandaag heb ik mijn nagellak stash voor jullie. Ik heb best veel verschillende nagellak. Dit komt doordat ik een tijdje terug er echt verslaafd aan was om nagellak te kopen, haha! Het leek mij wel een leuk idee om al mijn nagellak aan jullie te laten zien.
Dus ben je benieuwd? Lees snel verder!

Ik heb alle nagellak een beetje per kleursoort verdeeld. Zo is het wat overzichtelijker om te zien. De meeste nagellak heb ik in de kleuren roze/paars. Over de eerste twee lakjes heb ik al een keer een artikel over geschreven. Dus klik hier als je daar benieuwd naar bent.


Verder heb ik ook best wel veel lakjes in blauwtinten. Ik vind van deze lakjes de NYC Raindrop (tweede van links) en de Rimmel London Green With Envy de mooiste kleurtjes.


Rode nagellak blijft altijd een mooie kleur voor op je nagels! Hierbij is de Long Lasting Nailpolish van Hema (eerste van rechts) mijn favoriet van dit moment. Het is een lak met een rode/bruine gloed. Ook hier heb ik eerder een artikel over geschreven. Klik hier om dit artikel te lezen.


Dit is een beetje de categorie overig. Hierin zit een gouden lak van Catrice, een gele lak van Essence en een zwarte lak van Miss Sporty. De gele en zwarte lak zijn eigenlijk al best wel oud dus wordt misschien tijd om die weg te doen. Deze lakjes doe ik ook nooit op. De gouden lak is wel een erg mooie kleur en die draag ik wel regelmatig.


Dit zijn al mijn glitterlakjes. De eerste twee heb ik als cadeau gekregen en de laatste heb ik gekocht bij de H&M. Wat wel vervelend is, is dat het kwastje van de laatste lak erg dun is, waardoor het moeilijker lakt. Maar alsnog geeft de lak erg mooie glitters.


En als laatste, de top coat. De eerste top coat is een normale top coat en erg fijn. De tweede top coat maakt je normale nagellak matt. Dat geeft echt een super leuk effect .Ik heb de top coat matt bij de HEMA gekocht. Ik weet niet meer de precieze prijs, maar het was iets tussen de 2.50 en de 3.00 euro. Niet duur dus!

Dit waren al mijn nagellakken. Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. leuk om te zien, mooi stash, goed formaat ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw leuke stash ziet er goed uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Flinke nagellak stash, misschien moet ik mijn stash ook eens delen want die is ook vrij groot haha :D

  xxx Saranda
  http://www.sarandaadriana.com

  BeantwoordenVerwijderen