donderdag 2 januari 2014

Outfit of today


Vandaag een lui dagje. Lekker op m'n bed zitten en veel aan het leren. Tussendoor nog even wat tijd gevonden om foto's te maken van mijn outfit. Een foto zonder hoofd, omdat ik niemand heb die foto's voor mij wilt maken, haha. Maar komt goed uit, want zo fotogeniek ben ik niet!
Klik verder voor meer foto's!
9 opmerkingen:

 1. Comfy kan zo fijn zijn! Vind het nog een toffe outfit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/04/2014

  Hele toffe outfit! Leuk die lampjes aan je bed ook haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit meis, bedankt voor je reactie op mijn blog,
  zoek mij een keer op, op youtube (rachelkromdijk) en kijk dan mijn oogschaduw tips en trics!
  dan moet het wel goed komen! liefs x ik volg je op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoenen <3 Waar heb je ze gekocht?
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen