donderdag 14 januari 2016

AMSTERDAM FASHION WEEK: JUDITH VAN VLIET


Zo zaten wij afgelopen zomer nog first row bij de show van Tony Cohen, zo stonden wij nu als ijsklontjes langs de schaatsbaan op Museumplein. Maar wat hebben Tessa en ik weer een heerlijke avond gehad. Veel bijgekletst en vooral genoten van de show van Judith van Vliet. Zelf kende ik haar nog niet zo heel goed, dus ik was erg benieuwd!En ik moet toegeven, ik ben blij verrast! Ik had al wel gelezen dat Judith van Vliet een ambitie heeft om kleding te ontwerpen die ook als kunst kan worden gezien. En dat heeft zij ook laten zien in deze collectie.

Het meest opvallende was dan toch wel de vorm van de show. Niet gewoon op een catwalk, maar op ijs. Hoe origineel?! Het was dan ook echt leuk om naar te kijken. Heel anders dan de standaard catwalkshow.

Ook het materiaal gebruik viel op. Zie je de outfit met die hele grote kraag? En die outfit met die uitstekels op de schouders. Dat zijn rietjes. Ja, echte rietjes waar je uit kan drinken. Ik moet toegeven dat ik er niet zelf achter ben gekomen, maar dat ik het van mijn achterbuurman heb gehoord die de hele show heeft vol lopen praten met hoe het er achter de schermen aan toe gaat, haha. Maar goed, terug naar het onderwerp. Rietjes, ja, wauw. Wie wist dat die dingen zo multifunctioneel konden zijn..

Mijn favoriete outfit is de meest rechter op de laatste foto. Veel zwart, weinig kleur en I'm in love with the skirt..

Wat is jouw favoriete outfit?

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten