zondag 3 januari 2016

OUTFIT | FIRST OF 2016


Om het nieuwe jaar maar gelijk goed te gaan beginnen heb ik hier de allereerste outfit voor jullie van 2016. En ook nog met mijn nieuwe blousje van de H&M. Ik zocht al eeuwen naar zo'n soort blouse. Ik zag het steeds voorbij komen op andere blogs en vind het zo mooi staan. Je kan het casual maar ook chique combineren. Zo'n multifunctioneel kledingstuk is dus altijd handig om te hebben. Ik ben hier voor de meer casual outfit gegaan en aangezien het nu best aardig koud is buiten een lekkere warme jas erover heen. 
Jas: New Yorker | Blouse: H&M 14.95 | Broek: MANGO | Schoenen: H&M

Zoals ik al eerder zei kan je dit blousje dus op heel veel verschillende manieren dragen. Dit is dus zeker niet de laatste outfit ermee. Ik kan niet wachten om hem op veel verschillende manieren te combineren. En volgende keer zal die ook iets warmer zijn, haha.

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs, Vera

1 opmerking:

  1. Een prachtige outfit! Leuk gecombineerd en staat je super goed!
    Liefs Iep xo

    BeantwoordenVerwijderen