maandag 9 december 2013

Sinterklaas cadeautjes


Het is alweer een paar dagen geleden maar ook ik heb hele leuke cadeautjes gehad van sinterklaas. Ik heb sinterklaas drie keer gevierd afgelopen week. Met de klas, mijn familie en met vrienden. In dit artikel foto's van alle spulletjes die ik heb gehad!10 opmerkingen:

 1. Leuke items!
  Die mok is super leuk!
  Ik heb zelf ook twee Blond Amsterdam items gekregen.
  Die staan ook op mijn blog, haha
  Leuk om van veel bloggers te kijken wat ze hebben gekregen :)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk allemaal, vooral dat hartjes kussentje is zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een superleuke kadootjes heb je gekregen! Ik ben helemaal fan van Eiffeltorens dus je weet wel welke meteen mijn aandacht trokken. Bij de Primark hadden ze dat kussentje en heb 'm niet meegenomen omdat ik bang was dat het niet precies bij m'n kamer pastte en ik al 3 andere kussen met de Eiffeltoren erop had, maar ik weet zeker dat als ik er de volgende keer er ben het kussen meeneem. Je hebt trouwens echt een leuke blog, ik ga je volgen via Bloglovin'! (Ik kom hier via de Facebook bloggers groep :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je helemaal. Ik hou echt van Parijs dus vindt spulletjes met de Eiffeltoren erop helemaal geweldig, haha! Ik zou het kussentje zeker meenemen volgende keer! Het zijn wel kleuren die snel bij iets passen. En dankjewel, super leuk om te lezen dat je m'n blog leuk vind! Ik volgde je al via Bloglovin'! :)

   Verwijderen
 4. leuke items en wat een leuke foto's heb je er ook van gemaakt!
  een hele fijne maand met je familie en vrienden

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En hetzelfde toegewenst voor jou!

   Liefs

   Verwijderen
 5. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Vooral die sjaal ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen