donderdag 12 december 2013

H&M SALE: Mijn nieuwe tas


Vorige week had ik mijn december wishlist gemaakt. Daarin stonden zes artikelen die ik erg graag zou willen hebben. Zoals jullie waarschijnlijk al kunnen zien, heb ik een artikel ervan kunnen bemachtigen!
Klik snel verder voor meer foto's!


Ik ben zo blij met dit geweldige tasje. De kleur is een hele mooie rood en ik denk dat zo'n tasje je outfit helemaal af kan maken. Ik was zo blij toen ik het tasje in de winkel zag liggen en vooral toen ik naar het prijskaartje keek. Normaal kost het namelijk 19.95 en nu maar 10 euro. Laten liggen kon ik dus niet en heb het gelijk gekocht.

Bij de H&M hebben ze nu erg veel uitverkoop. Veel dingen waren vaak voor de helft van de prijs. Zeker een aanrader om er dus even langs te gaan.

Ook heb ik nog een ander super leuk artikel gekocht bij de H&M die ook in de uitverkoop was. Maar die bewaar ik nog even voor een ander artikel voor op mijn blog, haha! :)

Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Ohwauw wat een prachtige tas! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie tas! Ik vind zulke tassen altijd erg chic en lekker oldfashioned staan. De kleur is ook heel erg leuk. Goede aankoop! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw mooie tas knalt er in ieder geval uit!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave tas, en wat leuk dat zoveel in de uitverkoop is. Perfect! Want ik heb nog een leuke outfit nodig voor New Years Eve :-)

  BeantwoordenVerwijderen