zondag 29 december 2013

Mijn hoogtepunten van 2013!


2013 was voor mij een jaar waarin ik voor mijzelf heb gekozen. Ik heb keuzes gemaakt waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Ik heb mij los gemaakt van mensen die niet goed voor mij waren en ik ben weer helemaal de oude Vera geworden. Ook was 2013 een jaar met droevige momenten, maar ook zeker hele leuke! Ik ben in dit jaar maar liefst twee keer naar Spanje geweest, ik heb voor het eerst gevlogen en ben naar mijn eerste concert geweest. En natuurlijk is 2013 ook het jaar waarin ik ben begonnen met bloggen.
Ik heb een paar foto's van mijn hoogtepunten van 2013 opgezocht. Wil je zien wat mijn hoogtepunten waren?

Klik dan snel verder!
Reisweek met school. Naar Spanje geweest en voor het eerst gevlogen! Linksonder een foto van de Eiffeltoren. Gemaakt vanuit het vliegtuig.

Zomervakantie 2013. Spanje met mijn moeder, broers en Michael!

Mijn eerste concert. Hoewel ik nu niet echt meer fan ben van One Direction was het wel een super ervaring! - Bekerfinale PSV-AZ. En AZ heeft natuurlijk gewonnen! - Begonnen met Bloggen! - En een bos rozen gekregen van mijn lieve vriendje!

Ik hoop dat 2014 een jaar wordt met nog veel meer mooie momenten.
Hopelijk wordt dat het jaar waarin ik mijn HAVO diploma haal, aan mijn nieuwe opleiding kan beginnen en natuurlijk nog heel veel plezier kan hebben aan het bloggen. Maar dat gaat vast allemaal goed komen!

Ik wens jullie allemaal alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Super leuk om te zien, je hebt veel leuke dingen gedaan :) Succes alvast voor je examens, gaat vast helemaal goed komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk om te zien! :) Ik wens je alvast een mooi 2014 toe!

    BeantwoordenVerwijderen