zaterdag 19 maart 2016

REVIEW | DRAADLOZE OPLADER


Wie kent het niet. Dagen waarop er al in de vroege ochtend colleges zijn ingepland en waarop je tot laat in de avond doorgaat. Grote kans dat je telefoon ook nog is leeg is wanneer de dag nog lang niet is afgelopen. En ik vergeet ook nog is zó vaak om mijn oplader in m'n schooltas te stoppen. Toen ik een mailtje kreeg van gsmoplader.nl of ik een product wilde testen zei ik natuurlijk gelijk ja! Ik zat driftig te zoeken op de website en toen ik het kopje draadloos opladers zag staan werd ik erg benieuwd. Huh, draadloos. Hoe dan?! Snel stuurde ik een mailtje terug dat ik wel heel benieuwd was naar dit product. En zo gezegd, zo gedaan. Een paar dagen later viel er een pakketje op mijn deurmat..

Het eerste wat mij opviel was dat de oplader er best wel mooi uitziet. Je hebt deze oplader in twee verschillende kleuren, en ik heb gekozen voor de witte/doorzichtige. Ik heb de oplader nu een paar weken, dus ik heb tijd genoeg gehad om het goed te testen.

De oplader werkt als volgt. Je sluit het draadje aan in de adapter en deze stop je in het stopcontact. Vervolgens gaat er een rood lampje branden, dit betekend dat die aanstaat. Je legt je telefoon op de ronde schijf en je telefoon laadt op.


 Zelf vind ik dat er een aantal voordelen én nadelen aanzitten.

Voordelen
- Mooi uiterlijk
- Handig formaat om mee te nemen
- De telefoon hoeft niet met een draadje aangesloten te worden
- Makkelijk te gebruiken

Nadelen
- Laadt niet snel op
- Je moet de telefoon precies goed leggen om op te laden, anders doet die het niet
- Je bent nog wel gebonden aan een stopcontact


De oplader is zeker aan te raden als een extra oplader. Omdat die best wel plat is en niet groot, kan je hem makkelijk in je tas stoppen zonder dat het veel ruimte in neemt. Ik zou hem zelf niet gebruiken als mijn vaste oplader, omdat mijn eigen oplader sneller oplaadt.

Wanneer bijvoorbeeld de aansluiting in je telefoon kapot is, is deze oplader wel een ideale oplossing!

Wat vinden jullie van deze oplader?

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten