woensdag 17 februari 2016

PERSONAL | MY VALENTINE


Het is alweer precies één maand geleden dat mijn laatste berichtje is verschenen op mijn blog. En dat was echt even wat ik nodig had. De afgelopen maand was de meest hectische van 2016 (want die is echt al zó lang bezig) en ik kon echt geen tijd vinden om te werken aan mijn eigen plekje op het internet. Ten eerste moest ik een ongelofelijk drukke en chaotische tentamenweek overleven met veel herkansingen, verslagen en praktijktoetsen. Maar.. die heb ik overleefd en ik heb alles gehaald! En als kers op de taart is mijn lieve vriendje ook nog is voor vier maanden vertrokken naar Curaçao. Ja, dat lees je goed. Vier hele maanden.. 9 februari is hij vertrokken en er is nu één week om. En ik heb geen idee hoe ik die andere 15 weken ga overleven. Maar goed, 7 dagen heb ik overleefd, dan worden de overige 114 dagen vast ook wel een eitje.

En Jordy heeft maar weer is goed duidelijk gemaakt waarom hij het beste, leukste en meest romantische vriendje is die ik maar kan wensen. Om 00.00 's nachts kreeg ik de mooiste rozen die ik ooit heb gehad. 30 roze (ofcourse) rozen en ik ben er echt verliefd op. En een super lief kaartje erbij met een onwijs lieve tekst erop, maar die hou ik lekker voor mijzelf..

En nu ga ik maar weer verder met alleen en depressief in bed liggen met Netflix erbij.

Liefs, Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten