maandag 22 september 2014

For Audrey necklaceIk kan jullie vertellen dat ik een héle leuke samenwerking heb. Ik heb namelijk van mijn favoriete sieraden webshop houseouflou.nl vijf sieraden mogen uitkiezen uit de nieuwe herfstcollectie. En ik kan jullie zeggen dat er alleen maar mooie artikelen tussen zitten. Het uitkiezen ervan was dan ook een hele opgave, maar het is me gelukt! Jullie krijgen van mij dus vijf outfits te zien met vijf verschillende sieraden. En ik begin met deze outfit. Een super mooie lichtblauwe ketting (klik hier). Ik heb het gecombineerd met een wit vestje en hakken van de H&M en een zwart kanten jurkje van de Primark. Benieuwd naar foto's van de hele outfit? Klik dan snel verder!7 opmerkingen:

 1. Aah wat zie je er tof uit! Je hakken zijn gaaf! En je hebt echt een mooie ketting uitgekozen! :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooiee outfit en de ketting past er echt perfect bij! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een leuke outfit! Die hoed zou ik zelf ook nog wel graag willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Wat een super leuke outfit! Heel mooi gecombineerd met die ketting! En je hoed is zo leuk! Hij staat je echt heel goed! Hele toffe blog heb je! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen