zaterdag 20 september 2014

Dolce & Gabbana 'The One'


Ja, ja, ja. Ik heb eindelijk mijn favoriete luchtje weer. Het is al de derde keer dat ik deze heb en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Mijn bankrekening wordt er niet zo blij van (doei 80 euro) maar ik ben er helemaal gelukkig mee, haha! En daarom wijd ik er maar even een artikeltje aan. Als je nog op zoek bent naar een heerlijk zoet (maar niet al te zoet) luchtje die lang blijft hangen zou ik zeker voor deze gaan. Het is een luchtje die prima voor allerlei gelegenheden gedragen kan worden. Ik draag het serieus overal heen. School, werk, feestjes, noem het maar op. En verder kan ik niet zo heel veel meer zeggen over dit luchtje. Ga zelf maar ruiken in de winkel. Dan snap je precies waar ik het over heb! :)

Ohja, en even een leuke afsluiter. Ik heb een hele leuke samenwerking met een van mijn favoriete webshops. Dus dat zien jullie zo snel mogelijk voorbij komen!

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Anoniem9/20/2014

    Oehh, nu ben ik toch wel benieuwd geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd, ik ga zeker eens ruiken in de winkel :)

    BeantwoordenVerwijderen