vrijdag 6 februari 2015

Waterfall coat


Afgelopen dinsdag had ik mijn eerste stage dag en het was echt geweldig! Ik heb een hele leuke stagebegeleider en de dag vloog om. Aan het einde van de dag moest ik nog op gaan schieten om de bus te kunnen halen. De bushalte is langs een drukke weg en best wel afgelegen, dus ik had geen zin om daar lange tijd alleen te staan. Ik ben snel naar de bushalte gegaan en heb zelfs gerend(!). Ik ren echt nooit, dus moet je nagaan hoe graag ik de bus wilde halen. En ja hoor, ik ben er bijna. Nog een paar meter verwijderd van de bushalte, rijdt die net weg.. Een halfuur wachten, in de kou, met een maag die eten wilt. Dat was wel weer een beetje jammer. Maar toen ik op m'n telefoon ging kijken zag ik dat de cijfers bekend waren van een reflectieverslag die ik moest maken van afgelopen periode. En ja hoor, een 10! De gemiste bus was ik al weer vergeten en m'n dag was gelijk weer goed. Toen ik thuis kwam heb ik maar gelijk een cadeautje voor mijzelf gekocht. Een super mooie waterfall coat. En echt, hij is prachtig!WATERFALL COAT: WELOVEFASHIONGIRLS.COM

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige jas, staat je super!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super mooie jas! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw Vera! Wat een super toffe jas! Ik ben echt verliefd! En wat fijn dat je een 10 had gehaald! You go guuurl! ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je jas is inderdaad heeel mooi! Goed cadeautje voor jezelf, haha ;)

  ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die jas staat je echt supa supa! En die hoed vind ik ook geweldig trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige jas! En wauw, een 10, dan mag je jezelf zeker wel trakteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je cijfer en nieuwe jas!
  Xx Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaahh prachtige jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de lieve reacties allemaal! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie jas en het staat je echt heel goed zo in combinatie met dat hoedje!

  BeantwoordenVerwijderen